Όροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν από την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας syllogiki-inka.gr. Η χρήση της ιστοσελίδας υποδηλώνει την αποδοχή αυτών των όρων.

Δεσμευτικότητα Όρων

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης της ιστοσελίδας αυτομάτως συμφωνεί με τους όρους χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε, παρακαλείστε να μην χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

Αλλαγές στους Όρους

Οι όροι μπορεί να ανανεώνονται ή να τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση. Συστήνεται να ελέγχετε τακτικά την ενότητα αυτή για ενημερώσεις.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικόνες, καθώς και η οργάνωση αυτών, είναι πνευματική ιδιοκτησία του ΙΝΚΑ και προστατεύεται από ελληνικές και διεθνείς νομοθεσίες.

Περιορισμός Ευθύνης

Η ιστοσελίδα παρέχεται “ως έχει” και η ΙΝΚΑ δεν εγγυάται την αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα λειτουργία της. Δεν ευθυνόμαστε για ζημιές από τη χρήση της ιστοσελίδας.

Περιεχόμενο τρίτων και υπερσυνδέσεις

Η ιστοσελίδα μπορεί να περιλαμβάνει υπερσυνδέσεις προς ιστοσελίδες τρίτων για την ευκολία των χρηστών. Η ΙΝΚΑ δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πολιτικές αυτών των ιστοσελίδων.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη διευκρίνισης των όρων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]